| MaybeTheBest a întrebat:

Ajutati rapid va rog! De 3 zile am urechea stanga infundata, asta dupa ce am facut un dus. Am incercat sa ma tin de nas si sa respir pe nas si a inceput sa ma doara asa ca m-am oprit. Cum pot sa scap? Orice in afara de a merge la doctor. Va rog!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| PsyhoChild a răspuns:

Te-ai gandit sa folosesti betisoare de urechi?
Stai cu urechea in jos si sari intr-un picior, poate ai apa in ea.
Daca nu functioneaza se poate sa ai trompa lui eustachio infundata cu apa. Din pacate pentru asta trebuie sa mergi la doctor

| Green66 a răspuns:

Sunt cazuri in care "orice in afara de doctor" agravează starea, mergi la doctor că nu te omoară.

| Diegoxyz a răspuns:

Mergi la doctor, e cel mai bine.El stie exact ce si cum si plus de asta orice remediu ar folosi nu doare

| danbnz a răspuns (pentru PsyhoChild):

Nu se folosesc betisoarele in cazul asta, dimpotriva, mai rau faci.
https://www.csid.ro/......i-15594660

| danbnz a răspuns:

Du-te la doctor.
Te costa 100 de lei si juma de ora din viata

| Violleta2022 a răspuns:

Este vorba de un dop de ceara!
Pune pe mama sa-ti torne apa calda in ureche, cu o seringa foarte mare (fara ac, bineinteles). Dupa 5-6 seringi, vei vedea ca-ti daca dopul.

| MaybeTheBest explică (pentru Violleta2022):

Voi incerca! Multumesc