| Safire17 a întrebat:

Ajutooooooooor! M-am apasat mai tare pe sanul stang si acum ma doare mai tare cand respir. Poate fi din cauza inimii?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| intelectualul a răspuns:

Vino la mine la control big grin

Nu cred ca e din cauza inimii tongue

| Safire17 explică:

M-am mai apasat si pana acum si nu ma doare mult timp, maxim o ora, si am uitat sa mentionez, ma doare numai cand respir adanc sau brusc, iti multumesc din toata inima!

| Safire17 explică:

Intelectual, si mai ales ca sunt in perioada cresterii sanilorhappy

| fabiola a răspuns:

Strivesti sanul pe muschiul inimii si este normal sa te doara, dar nu vad de ce faci asta? Trebuie sa stii ca sunt periculoase loviturile de orice fel, pe san!

ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Este ceva normal să ai dureri în acea zonă. Aplică pe zona respectivă comprese cu apă rece/gheață și dacă nu dispare durerea, du-te la medicul de familie, să nu întâmpini o problemă mai gravă.
Sănătate!

| Safire17 explică:

Fabiola, dar nu e din cauza inimii, nu? Doar nu am facut intentionat, din greseala!

| fabiola a răspuns:

Nu,stai linistita! Maseaza usor locul cu venoton sau unguent de galbenele!