| Yrynella a întrebat:

Ajutoooor lumee! Nu mai pot suporta situatia asta, am nasul infundat de 3 luni jumate, in tot acest rastimp stau numai cu picaturi, fel de fel pentru nas, prin urmare am devenit dependenta de ele, am mai fost si la doctori ORL care mi-au dat si ei diferite tratamente, si le-am urmat exact asa cum mi-au spus si nici un efect, dupa care am revenit si le-am zis ca nu mi-a trecut, dar eu au zis ca e imposibil sa nu treca, deci va zic, nici nu mai stiu ce sa fac in asa situatie, mentionez nu am polip, dar de 3 luni nu am mai dormit o seara ca oamenii normali, ma tot trezesc ca nu pot respira si imi torn iarasi picaturi. Ajutati-ma cu un sfat, poate a mai patit careva dintre voi asemenea caz. Dati-mi-mi si mie un sfat, deci nu mai pot, sunt disperata.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este posibil sa ai alergie la ceva, se poate face in test.

| MeimeiPinguinu a răspuns:

Ceau
Nu le mai lua, eu iti recomand picaturile: Vibrocil
E extrem de bun, bagi 2 picaturi pe o nara, 2 pe cealalta.
Poate ai astm sau vreo infectie.
Iti recomand sa cauti alt doctor, sau mergi la medicul de familie.
Mult Succes si insanatosire grabnica!

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Esti dependenta de picaturi, asta este singurul motiv pentru care ai nasul infundat in ciuda tratamentelor. Fiindca nu iti trece daca nu renunti la picaturi. Am fost, in urma cu vreo 12 ani, in aceeasi situatie. Si fiindca picaturile se scmpisera peste capacitatea mea de a le mai cumpara (foloseam o sticluta de Boxtonim/Rinofug in 10 zile), am renuntat pur si simplu la ele intr-o vacanta de vara. A fost de cosmar, vreo 10-12 nopti nu am dormit decat pe furate. Ma asezam in pat si ma chinuiam cate 3 ore sa adorm din cauza nasului infundat. Pana la urma ma toropea somnul, dormeam 40-50 de minute si ma trezeam cu nasul infundat, mai stateam 2-3 ore treaza, iar atipeam o ora si tot asa. Dar dupa vreo doua saptamani, am observat ca reuseam sa dorm 4-5 ore legate (adormeam tot greu). Dupa aproape o luna, am reusit sa scap de dependenta si nasul nu mi s-a mai infundat.

| Stancescu_Madalina_1998 a răspuns:

Nu prea este normal de trei luni! Dar te poti duce la un doctor sa te consulte! Poti vorbi cu parinti tai! Eu nu vreau sa te speri. Poti folosi : Trateaza febra naturist
Unul din primele simptome ale racelii sau gripei este febra. Febra nu este boala, este un semnal de alarma ca organismul lupta impotriva unei infectii. este pentru copi, si eu am avut o prietena cu aceiasi problema, si chiar acum am sunat-o,. dar la ea aceasta problema nu a durat atat de mult, doar o luna, pentru ca a racit foarte tare, si la tine poate este la fel! Funda plss?:X

| LucianaGirl99 a răspuns:

Heii'!
Poate ai sinusita...sau...daca ai nasul infundat de atata timp sunt aproape sigura ca ai rinita.
Daca ai rinita nu mai poti sa scapi de ea, in schimb daca ai sinusita(am avut si eu iarna asta) trebuie sa iei niste picaturi speciale ( Vibrocil si Avamys).
Sper sa te faci bine in curand :X :*:*.
batting eyelashes big grin

| mixxjim a răspuns:

O radiografie ti-au dat sa faci? te-ai lovit cumva la nas? ambele nari sunt la fel de infundate, sau numai una? poate fi si altceva in afar de polip. s-a intamplat ceva grav acum 3 luni si jumatate, care sa te fi suparat foarte tare sau sa te fi impresionat foarte tare in sens negativ?
incearca si cu niste infuzii, se gasesc la farmacie niste sticlute mici care se numesc inhalant si nu costa mult, fierbi apa, pui cateva picaturi din acest inhalant (e 100% plante si scrie in prospect cat sa pui) si stai cu nasul in aburii respectivi, eu cu astea ma rezolv minunat. in paralel incerci sa folosesti picaturi cat mai putine, scade treptat dozajul, nu renunta complet din prima la ele.

| Yrynella explică:

Nu, nu s-a intimplat nimic grav, doar cred ca se trage de la o raceala, caci, am fost la sauna, si am stat in camera cu aburi mai putin decit trebuia dupa care am sarit in bazinul cu apa rece, si a doua zi nici nu mai pteam vorbi dupa care mi-a mai trecut treptat, dar nasul infundat asa a si ramas. sad

| andriesadam a răspuns:

Foloseste otilin in fiecare seara si in maxim 2 luni iti vei reveni

| Yrynella explică:

Pai deja il folosesc de vreo 2 luni si nu mi-am mai revenit, ba din cotra mai dependente de el m-am facut.

Răspuns utilizator avertizat