| HappyGirl4 a întrebat:

Ajutoooor! Luna aceasta am avut menstruatie de 6 zile, destul de abundenta, adica in prima zi ma schimbam din 2 in 2 ore.Prima data mia venit in luna ianuarie. Perioada mi sa incheiat ieri si astazi am avut ceva sangerari care pe net scrie ca se numeste spotting. Ar trebui sa ma ingrijorez? Vi sa intamplat vreodata? A...da in aprilie fac 14 ani, nu am specificat. Ajutooor, sa merg la un medic?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai pe inteles... După ce menstruația ti se termina, sa zicem ca acolo pe canal mai rămân mici firișoare de sânge care vor curge in următoarele maxim 2-5 zile după menstruație.

Nu ai de ce sa te ingrijorezi., apare in mod constant si e cat se poate de normal.

4 răspunsuri:
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Având în vedere că eşti în PRIMUL an de ciclu menstrual, NU ai motive de îngrijorare happy

În general, timp de 1-2 zile după terminarea menstrei, sunt posibile diverse sângerări slabe/pete/secreţii maronii datorită faptului că vaginul se "curăţă" de surplusul de sânge menstrual rămas pe peretele vaginal.
Deci, NU ai motive de îngrijorarewinking

Toate cele bune.

| SkyPilot a răspuns:

Probabil ca nu ai de ce sa te ingrijorezi. Citeste articolul asta:
http://www.everydayhealth.com/pms/spotting-between-periods.aspx

| HappyGirl4 explică:

Multumesc,incep sa ma simt mai bine, totusi cred ca e din cauza stresului.

| Dni_Deni_1999 a răspuns:

Nu ai dc sa te ingrijorezi...e normal pana ti se regleaza menstruatia, in unele luni o sa.ti vina mai mult in unele mai putin depinde....pe mine m.a tinut şi 2 sapt, in unele luni nici nu mi.a venit.Cum am mai zis...e total normal la inceput.