| blackcat99 a întrebat:

Ajutoooor! Mi-e foarte frica: acum 20-30 de minute am mancat mentosane din comert, NU mentos (sau cum se cheama acele pastilute mentolate), apoi am baut cola (nu coca cola original, o alta bautura cu gust de cola). Am citit ca pot avea efecte foarte ciudate. Intrebare: mi se poate intampla ceva rau? Avand in vedere ca nu erau bomboane Mentos, eu cred ca nu. Funda

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Gabitech a răspuns:

Nu ti se intampla nimic. calm

13 răspunsuri:
| trifescugabriela a răspuns:

S-ar putea sa explodezi acusi... Ai grija mare nerd nail biting

| tenshi261 a răspuns:

Ti s-ar umfla putin burta si te vei simti balonatwinking dar mai mult de atat nu cred ca se poate intampla

| DarkBlood32 a răspuns:

Tragi gaze. Asta ti se poate intampla. Jur. worried

| Iulian03 a răspuns:

Nu.Daca nu erau bomboane mentolate.

| Flaviucu a răspuns:

Gandeste. Daca bomboana era mentolata si sucul gazos, ce se intampla cu cele doua cand se intalnesc?

| IceMercurial a răspuns (pentru Flaviucu):

Iese o ditamai BESINA laughing)

| blackcat99 explică (pentru IceMercurial):

Mai sa stii ca nu am patit-o. Nu am absolut nimic pana acum. laughing Iti apreciez simtul umorului.

| Almássy a răspuns:

Nu prea cred, poate o usoara balonare dar nu cred, ti-e foarte frica? frica trebuie sa iti fie cand e ceva grav

| blackcat99 explică (pentru Almássy):

Daca pana acum nu am patit nimic, nici nu cred ca voi pati de acum in colo. Nu am niciun simptom deosebit (stare de voma, balonare, gaze), insa sunt mai fricoasa din fire, ma panichez din orice.

| Dolofănica a răspuns:

DA. Te va durea capul și o să vomiți. Cam după 20 de minute. Știu asta, pentru că mama mea a fost asistenta medicală.

| blackcat99 explică (pentru Dolofănica):

Au trecut mai mult de 20 de minute de cand le-am mancat. Singurul asa-zis "efect" a fost ca am mers la baie o singura data. laughing Ma bucur ca nu am patit nimic. Asta sa-mi fie invatare de minte pentru data viitoare. Oricum, poate vor invata si altii din patania mea. Oricum, multumesc pentru raspunsuri tuturor.

| IceMercurial a răspuns:

De la mentosane cu cola nu patesti nimicwinking si eu anul trecum am incercat, dar tot asa din geseala... si inca traiesc bine mersi, funda? happy

| amicsss a răspuns:

Nici eu nu cred.Problema e ca poti avea "balonatii" sau alte simptome dar nu cred ca ti se poate intampla chiar ceva ciudat.Dar pe viitor nu mai manca chimicale ia ceva original. Sper ca te-am mai calmat putin:*