Ti s-ar umfla putin burta si te vei simti balonat dar mai mult de atat nu cred ca se poate intampla
Gandeste. Daca bomboana era mentolata si sucul gazos, ce se intampla cu cele doua cand se intalnesc?
Iese o ditamai BESINA )
Mai sa stii ca nu am patit-o. Nu am absolut nimic pana acum. Iti apreciez simtul umorului.
Nu prea cred, poate o usoara balonare dar nu cred, ti-e foarte frica? frica trebuie sa iti fie cand e ceva grav
Daca pana acum nu am patit nimic, nici nu cred ca voi pati de acum in colo. Nu am niciun simptom deosebit (stare de voma, balonare, gaze), insa sunt mai fricoasa din fire, ma panichez din orice.
DA. Te va durea capul și o să vomiți. Cam după 20 de minute. Știu asta, pentru că mama mea a fost asistenta medicală.
Au trecut mai mult de 20 de minute de cand le-am mancat. Singurul asa-zis "efect" a fost ca am mers la baie o singura data. Ma bucur ca nu am patit nimic. Asta sa-mi fie invatare de minte pentru data viitoare. Oricum, poate vor invata si altii din patania mea. Oricum, multumesc pentru raspunsuri tuturor.
De la mentosane cu cola nu patesti nimic si eu anul trecum am incercat, dar tot asa din geseala... si inca traiesc bine mersi, funda?
Nici eu nu cred.Problema e ca poti avea "balonatii" sau alte simptome dar nu cred ca ti se poate intampla chiar ceva ciudat.Dar pe viitor nu mai manca chimicale ia ceva original. Sper ca te-am mai calmat putin:*