anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ajutooor! Am urmatoarele simptomr:pofta de mancare peste masura, urinari foarte dese, usoara stare de greata fara varasatura si nu dimineata, si intepaturi la nivelul ovarului drept. Ce poate fi? Mentionez ca fac un tratament medicamentos si injectabil pentru a putea avea un bebe si am avut contact neprotejat.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| elyssa20 a răspuns:

Pai felicitari, venim la botez! pupici.

| forchan a răspuns:

Din cate vad eu, cred ca ai ceva probleme cu prostata. Eu m-as programa la un urolog in locul tau...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna ziua, s-ar putea ca tratamentul pe care-l urmezi sa fi dat roade.Insa ar fi bine sa mergi la un control medical de specialitate deoarece este posibil ca tu sa fi insarcinata de ceva timp iar durerile de la nivelul ovarului drept sa fie semn de sarcina extrauterina. Multa sanatate! Av. Ciobanu N.