anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

AJUTOOOR! Buna prietenii, coi trece direct la subiect, sunt disperata!, am 17 ani si mi-au aparut niste riduri fine in jurul ochilor, mentionez faptul ca anul acesta dau bacul si am mult de invatat si nu am nici o alimentatie sanatoasa. daca as incepe sa mananc sanatos as putea scapa de ele? cum as putea sa scap de riduri, e normal ca la aceasta varsta sa am riduri? va rog ajutati-ma! multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| jrockfreak a răspuns:

Hei, și eu dau bacul anul ăstawinking Ar fi o bună idee dacă ai mânca mai sănătos, dar mai important cred că ar fi să dormi mai mult laughing E adevărat că e nasol ce ne așteaptă, dar nu e sfârșitul lumii. Încearcă să te relaxezi, iar în ceea ce privește bacul, învață frumos pe rând lecțiile ca să fii sigură pe tine. Dacă nu dispar ridurile, măcar previi să apare altele.

| anonim_4396 explică (pentru jrockfreak):

Multumesc!:*

| jrockfreak a răspuns (pentru anonim_4396):

Pentru puțin happy încearcă doar să ignori presiunea din partea profilor și a părinților, panica nu rezolvă multewinking

8 răspunsuri:
| mdaria a răspuns:

In principiu nu e normal ca la aceasta varsta sa ai riduri. Daca incepi sa ai o alimentatie sanatoasa - multe fructe si legume proaspete - suficient somn, lichide, atunci da, pot sa dispara. Plus de asta, pana la bac mai este foooarte mult si nu cred ca este cazul sa te impacientezi de pe acum. Plus de asta se apropie sarbatorile, mai calm putin cu invatatul.

Odihna este foarte importanta!

| anonim_4396 explică (pentru mdaria):

Multumesc, ai dreptate :*

| Mihaela1964 a răspuns:

Bac-ul n-are legatura cu ridurile; poti da examenul cu sau fara ele. Uita insa de sfaturile binevoitoare, nu te poti hrani numai cu legume si fructe...la indepartarea ridurilor ai nevoie de colagen, care il gasesti mai ales in alimente de origine animala.

| anonim_4396 explică (pentru Mihaela1964):

Bacalaureatul nu are legatura cu ridurile ci cu stresul produs din cauza lui, da, ai dreptate nu ma pot baza doar pe fructe si legume ci si pe carnuri, multumesc pentru sfat! :*

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

scuze de greseala,, voi'', ma cam grabeam big grin

| SuitAndTie a răspuns:

Din cauza oboselii, stresului fata poate deveni mai ridata temporar. Apoi isi revine singura, in timpul somnului.
Oricum, daca inveti bine, in cativa ani ar trebui sa ai un serviciu bun, din care sa iti poti permite sa dai timpul inapoi 5-10 ani (cu ajutorul medicinei).