Nu ai de ce să îți faci probleme, e ceva normal, toți îmbătrânim cu timpul și suferim anumite transformări.
Esti belea fata! Gandeste-te ca cine te place te place asa cum esti tu. Daca intr-o relatie incerci sa te schimbi pentru celalalt atunci e o problema...
In test, iti doresc sa nu iti faci prea mari probleme degeaba!
Sincer mai degraba iti doresc sa te feresti de excroci sentimentali!
Asta ar fi o problema mult mai grava si mai reala!
"sânii mi s-au lăsat cu cel puțin un cm..." i-ai păcălit, pun pariu că ajunge o întrebare populară
Dar pe bune în curând fac 18 nu pot sa cred ca mi se întâmplă asta alte fete nici nu poarta sutien și au sânii asa frumoși
Trebuie să accepți orice schimbare care vine în viața ta. Dragostea nu stă în frumusețea fizică. Deci nu trebuie să ne iubim mai puțin atunci când înaintăm în vârstă.
Nu este niciun motiv pentru care sa te ingrijorezi. extrem de multe femei, de diferite varste, inaltime, greutate etc trec prin acelasi proces mai devreme sau mai tarziu. suntem in continua dezvoltare, ceva ce nu poti trata sau opri sau estompa in vreun fel.
Trooooool!
@InYourMind care in raspunsurile sale isi batea joc de toti, plange acum?
Nu credeti copii!
Ce ai omule ce râdeam în răspunsuri abia de am lasat răspunsuri aici dacă ai chef de mișto fa pași
Pe toată lumea.Acum dacă ar fi pe bune ce zici tu, situația prezentată de tine e de comedie, nu este nimic grav. Băiatul care nu te va plăcea acum cu "sânii mi s-au lăsat cu cel puțin un cm", garantat nu îți va sta alături la bătrânețe când e posibil sânii să se lase cel puțin 10 cm.
Atunci s-a nimerit sa le vad eu pe toate. Toate proaste.
Dar cum se zice mai sus, ai pus o intrebare care va deveni "populara" si vei aduna puncte.
Noi dacă nu ne putem abține o promovăm.Așa e și cu influencerii și porcăriile din media, se bazează pe faptul că sunt persoane care vor comenta, vor savura și la cât de aiuriți sunt unii le trimit și bani, apoi tot ei se miră cum de sunt bloggerii, vloggerii așa de bogați.
Sanii mangaiati si excitati se ridica.
Roaga-ti prietenul sa te ajute sau mangaie-ti tu sanii (dar nu sub dus cald)!
Calmează te mai fata. M am și speriat când am văzut ce alarmata ești. Am crezut ca ți a murit vreun părinte sau frate.
Nu i nimic. Dacă ai scăzut sau crescut in greutate e posibil sa ti fi apărut și vergeturi pe sâni. Nu mai dramatiza atât.
Eu am vergeturi pe Șold și mi se par sexi când ma bronzez. Ce e mare chestie? Nu mai fiți complexate fetelor de chestii din astea care sunt normale. Toate femeile au vergeturi. Unele au pe sâni, altele pe picioare, altele pe burta. Depinde