| DiDu_7700 a întrebat:

Ajutooor! Sughit intr-una de aproape 3 ore! Nu stiu ce sa fac! Help me!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Adry05 a răspuns:

Buna!
Pregateste-ti un pahar cu apa. Cand simti ca iti vine sa sughiti in timp ce sughiti ia repede o gura mare de apa si tine-o in gura aproximativ 2 secunde apoi inghite.
Incearca sa-ti tii respiratia o vreme. [cat reusesti]
http://www.ziare.com/articole/remedii+sughit citeste pe aici poate te ajuta.
O zi buna!

11 răspunsuri:
| tpuu a răspuns:

Uita-te la discovery laughing.Sau bea apa daca ai baut prea multa apa nu mai bea!
Sau de 5 ori inspira fara sa dai drumul la aer big grin / Functioneaza thinking
nu stiu daca ai inteles cum sa facii big grinbig grin
Succes

| vlad_4846 a răspuns:

Bea apa sau alte lichide!

| ruru_2913 a răspuns:

laughing sunt multe leacuri. tineti respiratia. spune-i cuiva sa te sperie dar cand nu esti atenta.bea multa apa stai cu capul in jos dar nu prea mult ca ti se face rau laughing o sa-ti treaca pan` la urmawinking

| alexandra_9869 a răspuns:

Bea multa apa, daca nu ia o ligurita de zahar.si mai incearca tinandu'ti respiratia.mie mereu imi trece cu una dintre astea.bafta

| armand3004 a răspuns:

DiDu fii vesela, daca mai sughiti mai mult de 73 de ani de acum incolo vei intra in cartea recordurilor. Acum serios vorbind incearca sa iti tii respiratia cat mai mult cu urmtoarea conditie: cand iei gura de aer tragi aerul pe nas nu pe gura.

| IamTitanum a răspuns:

1.Bea apa
2.Inghite de 3 ori in sec tinandu-ti respiratia
3. Pune pe cineva sa te sperie cand nu te astepti
In rest nu mai stiu nimic

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Arunca-te de la balcon, apoi cand jaungi jos, daca mai esti inca constienta, ia o piatra, un bolovan adica, lega-ti-l de gat si arunca-te in ce mare vrei tu, de preferat ar fi in ocean, acolo ai mai mult loc, cand ajungi pe fundul apei, fa 20 de flotari, iar cand ajungi la 21, glumesc, daca faci 10, e bine.

| MarisAlin a răspuns:

Bea multa multa apa si trece

| Rooooooooooxi a răspuns:

Incerca zeama de lamaie daca nu ai incercat inca functioneaza!

| DiDu_7700 explică:

Va multumesc!happy...Mia trecut cu zaharul si cu lamaia:*

| animeegirl16 a răspuns:

Bea niste apa sau tine-ti respiratia 20 de secunde ...succes! sper ca o sa fi bine happy