anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ajutoor crying Funda
Deci astazi mi-a adus o ruda niste castraveciori de mare pentru sinuzita.Am taiat am pus o picatura in lungurita si mi-am pus intr-o nara. am mai pus o pic. si in cealalta nara. Totul bine si frumos pana s-a scurs in gat, era atat de amara :-& si am inceput sa scuip... ei bine de atunci ma doare foarte tare in gat. din ce in ce mai tare, am luat tantum verde, bomboane chinezesti de gat dar nimic...va rog spuneti-mi cum sa scap de durere ca innebunesc at wits' end

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| MrBeanTeddyBear a răspuns:

Castraveciorii de mare si castravetii de mare nu's una si aceeasi tongue.
Castraveciorii sunt asa micuri ca niste dropsuri de menta care ni le dadea bunica :X.Asa aiu forma si le iei din niste tufe de malul marii tongue

| simina a răspuns:

Sa n u mai faci asta niciodata din cate stiu sint foarte toxici cauta pe google explicatii despre ei si acolo poti afla si ce e de facut in cazul in care inghiti da cautare castraveti de mare sau suna urgent la medicul de familie.

| simina a răspuns:

Am gasit un articol de azi dintr-un ziar din Iasi despre un barbat care a fost la un pas de moarte din cauza intoxicarii cu castraveti de mare si a ajuns la urgenta la ORL. Poti sa-l citesti pe www.bzi.ro sa te convingi asa ca nu e de gluma urgent la medic.Multa sanatate!

| simina a răspuns:

Stiu care este diferenta - sint din Constanta dar unii le spun la fel

| danielaxyz a răspuns:

Tinctura de propolis

| AFR81 a răspuns:

De ce nu vorbesti despre asta cu ruda care ti'a adus castravetii?