| M.T a întrebat:

Ajutor! acum o saptamana am terminat antibioticile pentru durere de gat iar acum ma doare iar(cu siguranta de la curent-ul de la munk) am foarte des probleme cu durerea de gat si imflamarea amigdalitelor m-am saturat sa iau antibiotice imi puteti recomanta ceva... ca am citit undeva ca multe antibiotice dauneaza organismului iar eu iau de fiecare data cand ma doare in gatsad. astept cat mai multe sfaturi si metode multumesc mult

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| andre999 a răspuns:

Pai te-ai dus la medic sa vezi daca ai infectie bacteriana. Daca nu de ce iei antibiotice? Probabil ca tu ai o banala infectie virala pe care o tratezi cu antibiotice. Ia paracetamol si strepsils bea ceaiuri calde si gata. Daca nu trece intr-o saptamana du-te la medic. Sanatate.

| georgegs a răspuns:

Ia.un.sirop.de.tusa.bea.un.ceai.mai.cal.cam.fierbinte
si.in.ceai.sa.fie.putina.miere.dar.nu.multa,stai.cu.picioarele
in.apa.calda/fierbinte.cat.suporti.u,nu.bea.apa.rece
sau.sucuri,si.stai.in.pat.daca.se.poate.sub.un.cearsaf
sau.ceva.de.genu.si.sa.nu.faci.prea.mult.efort,si.la
munca.numai.sta.in.curent,si.daca.ai.aer
conditionat.sau.ceva.de.genu.sa.nu-l.aprinzi.
stiu.ca.e.foarte.rau.cand.te.doare.in.gat,.sanatate

| georgegs a răspuns:

A.da.si.incerca.sa.nu.vb.prea.mult,.