| LEONARD199000 a întrebat:

Ajutor!
Am 21 ani, sunt baiat si am cazut cu bicicleta pe partea stanga lovindu-ma la genunchiul stang in bordura
Simptomele sunt
-Durere puternica cand flectez genunghiul spre coapsa
-se aud cracmente cand misc genungiul inainte si inapoi
- pe partea stanga a genunchiului lateral spre in spate am o taietura mica si o roseata care la atingere ma doare
-ma doare si cand stau pe scaun
Imi e frica sa nu fie grav

Rog din suflet un medic ortoped bun sa ma sfatuiasca ce ar trebui sa fac
Va Multumesc Anticipat

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

La ora asta, un medic ortoped îl găsești doar la UPU (Unitatea de Primiri Urgențe). Dacă te duci, să ai actul de identitate la tine. Îți va face o radiografie să constate dacă e fractură. ȘI îți va da tratament. Să știi că s-ar putea să îți pună piciorul în ghips.

| anonimg a răspuns:

Te sfătuiesc să suni cu încredere la 112 și o salvare te va duce la spital. Acolo te va trata un medic ortoped.
Nu mai sta pe gânduri. Chiar acum trebuie să faci asta și să nu mai stai până dimineață. Pentru că și dacă vei sta până dimineață, nu știu dacă somnul îți va fi odihnitor.
Curaj. Ce ai tu nu necesită operație; deci nu ai de să te sperii.

| AlexDarius3 a răspuns:

Eu la 11 ani am avut aceeasi problema dar in niste maracini si cioburi si nu am patit nimic nici acum + o mana rupta din cauza unor lemne, dar recomand sa mergi la doctorul de familie.