| zuzukaeu a întrebat:

Ajutor.Am fost miercurea trecuta la stomatolog pentru a plomba o masea, de atunci am exact 1 saptamana de cand jumatate de limba imi este complet amortita(partea pe care a fost anestezia),ma ustura limba,nu mai am gust si nici simt, simt usturimi, furnicaturi si o senzatie groaznica.Medicul mi-a spus ca v-a trece dar nu stie in cat timp si sa iau compex de b-uri.Dar nu simt nici o amelioarare, am citit pe net ca multi au patit-o ca a fost atins un nerv si au trecut luni de zilesad a mai patit cinecva asa ceva sau ati mai auzit cazuri? sunt disperata.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Am avut si eu probleme dar mai mult de doua zile nu m a tinut amorteala aia, consulta alt stomatolog

| Azµre a răspuns:

Deja trebuie să vezi un medic la urgențe, nu e de glumă! Dacă ți-a atins vreun nerv ceva.