Sanse mici sa se intample ceva. Poate te va deranja putin cand se va elimina.Pe cale naturala.Senzatia de greu in respiratie este pentru ca ti-ai creat multe emotii. Daca l-ai inghitit s-a dus in stomac nu in plamani.
Asta mi-a zis si mama cand i-am spus ce s-a intamplat : O
Pentru ca, logic, asa este.
O 15-ime dintr-un nasture este ceva infim.Nu iti poate provoca nimic grav decat in cazul un care nasturele nu avea dimensiunea unei farfurii de desert
Hoo nu speriati baiatu. daca ai inghitit atat nu are ce sa iti faca. De ce sa respiri greu? Ca doar l-ai inghiti nu inhalat. Cred ca e doar o impresie care ti-ai facut-o tu chestia cu respiratia.
Te poti sufoca! Daca nu le spui parintilor te poti sufoca.De ce nu le spui? Inghitirea obiectelor straine in organism duce la sufocare/moarte
L-a inghitit in stomac nu l-a aspirat in plamani, mai inteligenta! La ce spui tu ar trebui sa te sufoci la fiecare inghititura de apa sau mancare.Nu scrie bazaconii daca habar nu ai.
Stai usor, eu am inghitit o moneda, 10 bani si n-am murit inca, si au trecut ani buni vreo 2-3, te anunt daca e sa mor )
Eu acum vreo 4-5 ani am înghițit un soldat din plastic întreg ai nu am nimic