| Teodora777 a întrebat:

AJUTOR!
Am nevoie de ajutorul vostru, am foarte foarte multe cosuri pe spate si nu stiu ce sa mai fac ca sa scap de ele.Stiti ceva tratamente, creme, produse naturiste orice ca nu mai stiu ce sa fac.
FUNDA!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Anca95 a răspuns:

Incearca effaclar duo de la roche posay este foarte buna

4 răspunsuri:
| tenshi261 a răspuns:

Trebuie sa te duci la un dermatolog pentru ca doar ceea ce iti va recomanda va avea efect.
Stiu ca nu-ti place raspunsul meu dar cu altceva nu iti va trecewinking

| xxxxxzzzzz a răspuns:

Iata aici citeva sfaturi (nu lasa transpiratia sa se acumuleze. Dupa exercitii sportive sau cand ajungi acasa dupa o zi calduroasa fa imediat un dus.
nu folosi bureti aspri si nici nu incerca sa exfoliezi in exces pielea. Frecarea excesiva poate agrava eruptia. Din cand in cand dezinfecteaza buretele folosit.
atentie la detergenti. Unii irita pielea. Anumite persoane au raportat aceleasi efecte negative din partea balsamurilor de rufe.
foloseste sapunuri cu continut de acid salicilic sau acid glicolic. Daca nu gasesti, este preferat un sapun natural cu PH identic cu al pielii.
pielea de pe spate e mai groasa, poti incerca solutii de peroxid de benzoil cu concentratie intre 5-10%. Atentie, pielea de pe gat nu este la fel de rezistenta.
Tu ce ai folosit si a avut efect?

| allex4369 a răspuns:

Un prieten avea multi pe fata si isi batea vreo doua albusuri de ou pana se faceau spuma, apoi si-o punea pe fata si statea asa cam o ora, si a facut asa timp de doua saptamani si iau trecut, poti incerca si tu.