| MarijuanaFanNr1 a întrebat:

Ajutor am niste intrebari pai toacmai ce stateam linistit si ma apucat o durere crancene in partea stanga a cefei dar doare extrem de tare imediat plangeam si nu stiu de la ce am avut doua accidente in copilarie unul acum vreo 6 ani cu o lovitura la cap si unul acum cateva luni dar nu mo durut ca acum si app numai cand misc capul ma doare am luat memo plus nu-i din cauza aia nu sau din ce cauza e adevarat ca mam si masturbat in ultima vreme zi de zi sau mi loi fi sucit dar nu mo durut decat acum? si inca madoare nu radeti si rasp?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Iulian922 a răspuns:

Poate ai probleme cu gatul. Esti cocosat?

| Pitagora a răspuns:

In primul rand foarte hazlie ultima parte si in al doilea rand cheamati un prieten sa te duca la un doctor ca mie mi se pare un pic cam grav