| Anelise_2071 a întrebat:

Ajutor! Am o problema:Am dinti puternici, cand mancam din greseala cu dintii am luat un pic de carne din partea dreapta a gurii, am asteptat o saptamana sa se remedieze, fara nimic special pentru a se vindeca mai usor pentru ca nu stiam ce, si ica ma doar, nu pot sa mananc in alreta dreapta si suar enorm daca atung rana, stiti cumva vreun tratament?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| ☆ Danny☆ a răspuns:

Da... poti da cu miere de albine.La mine a mers! Sau fa gargara cu ceai de musetel! Pwp

3 răspunsuri:
| Dentist.ro a răspuns:

Fa-ti toaleta placii dentare si ia antibiotice sa nu se suprainfecteze rana si mergi urgent la dentist poate trebuie sa iti puna fire. (raspuns oferit de doamna doctor Ioana Colceag)

| kaTTsu a răspuns:

Iti recomand sa te duci la dentist sa te consulteze noi nu ne putem da cu parerea pe aceasta intrebare pentru ca tu poti avea o problema grava... iti ia maxim 1 ora sa te duci la 1 dentist NU RISCA gandeste-te la sanatatea ta te pup si numai bine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se va vindeca mai greu, fiindca, rana este intr-un mediu umed. Dar se va vindeca. Nu exista tratament special pentru asta. Doar, evita alimentele foarte fierbinti sau foarte reci si, ai grija la periajul danturii.