anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ajutor, am o problema de vreo 5 ani ma doare capul ( mai exact fruntea) si tot de atunci nu mai pot respira pe ambele nari ci doar pe una (adica intr-o zi pot respira pe nara dreapta dar nu pot respira pe cea stanga si in alta zi pot respira pe nara stanga dar nu pot respira si pe cea dreapta). Medicul mi-a spus ca poate am sinuzita. Cum se trateaza sinuzita? Este adevarat ca chiar si dupa tratament sinuzita revine? Se poate agrava daca a ramas netratata atat de mult timp?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| vioreld a răspuns:

Nu stiu sa iti raspund la aceasta intrebare. Eu am aceeasi problema cu respiratia, nu pot respira niciodata pe ambele nari, dar nici-un doctor nu mi-a zis ce am, mi-au dat toti spray-uri nazale si dupa 3 luni de dat i-am injurat si am dat cu spray-urile lor la gunoi ca nu-si faceau efectul, in schimb pe mine nu m-a durut capul si nici nu ma doare.

| HighFlyer a răspuns:

Du-te la orl poatea ai deviere de sept

| BGDs a răspuns:

La sinuzita m-am gandit si eu. Probabil ca de 5 ani s-a cronicizat si cand stai putin in frig incepe sa te doara si sa iti curga nasul. E posibil sa ai si deviatie de sept daca zici ca respiri pe o singura nara. Sfatul meu e sa mergi la ORL sa te vada ca o sa te chinui toata viata cu sinuzita daca nu o tratezi din timp

| anka89 a răspuns:

La fel am si eu de exact 5 ani si nimeni nu imi poate zice cu siguranta ce am mai exact.Am fost la doctor si mi-a dat deferite tratamente, am incercat si cele naturiste, dar NIMIC.Am dureri groaznice cam de cel putin o data pe saptamana care ma tin cam 2 zil aprox., din cauza carora mi-e frica sa ma aplec sau ma piaptan, cateodata am si stari de voma.Respiratia exact ca si tine.Nici nu mai stiu ce sa incerc

| OanaG a răspuns:

O deviastie de sept cred.