Nu iti pare rau de un biet animalut neajutorat? nu iti este mila de el cand il vezi sangerand? nu ai pic de suflet! daca altul ti-ar face tie asta ti-ar placea?
Esti un copil rau, rau, rau! Daca e la misto : faci glume extrem de proaste. Daca e pe bune: interneaza-te la nebuni!
Uite ce e... ai avut o criza de nervi, poate ai probleme cu familia sau altele. Iepurasul cred ca e vai de capul lui la ora asta, incearca sa-l impaci cumva, sa-l mangai, dar apropie-te f usor pentru ca mai mult ca sigur acum ii inspiri teama. Ai grija sa iti controlezi furiile alta data si gandeste-te ca el e un suflet curat, cand face lucruri rele nu le constientizeaza. Ai grija de el.
De ce i-ai dat sfatul asta? nu vezi ca e nebuna de legat!?! crezi ca va face ceva cretina? doamne feri ca mi frica de oameni d-astia!
Mai sunt oameni cu accese de furie, dar care nu sunt neaparat rai.
Mai rar om ca tine, fraiero si inculto! ti-as da eu peste gura pana ti-ar sarii toti dintii, tampita ce esti! du-te si arunca-te pe Dunare ca oameni ca tine fac degeaba umbra pamantului prin prostie si idiotenie! cretinii ca tine trebuie intrenati in sanatorii!
E intrebare pusa la misto sau esti tampit/a?! nu te omora o mica muscatura. oamenii k tine nu merita sa detina animale
Vai. bietul animal! Cu ce ti-a gresit asa de tare? o simpla muscatura nu omoara pe nimeni,bine,daca nu e de nu stiu eu ce paianjen,dar iepurele? De ce il mai ti? Sa-l chinui? Da-mi-l mie, ca eu ador iepurasii, sunt animalele mele preferate.Si te rog, incearca sa te potolesti, chiuni bietul animal degeaba! Un psihiatru ar fi de ajutor!
Ce suflet ai in tine?Doamne iarta`ma, nu tie mila mai? Ii un suflet si el.Trebuiesti aruncat la caini, asta meriti.
Ai o problema! cum sa dai intr-un animal?!?!?! animalutul ala nu gandeste si probabil te-a musca pentru a se apara! doamne...