anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ajutor, am un virus in telefon si am senzatia ca imi inregistreaza gandurile in timp ce stau pe internet!
Am senzatia ca incearca sa imi fure identitatea si imi sustrage date din contul google si o sa imi insceneze un dosar penal.
Daca il dezactivez imi este teama sa nu se enerveze.
Am instalat pe telefon intr-un an peste 500 de antivirusuri cateodata chiar si 6 ore pe zi si dintre astea wa security la detectat si nu ma lasa sa il sterg!
Imi poate face rau acest virus?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
11 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Eu zic sa mergi la medicul de familie si sa-i spui! Asemenea cazuri pot fi grave. Am vazut multi din astia care au asemenea probleme. Unii au fost furati de extraterestrii!hee hee

| Florin1935 a răspuns (pentru Salontanul):

Pana la urma vreau sa stiu daca imi poate face rau si nu cum sa scap de el!
Daca fac root si telefonul ramane blocat ce fac?
Eu stau si zile intregi pe net!
Sunt in pericol gandurile mele sau poate sa imi fure identitatea?
Asta ma framanta acum!

| Florin1935 a răspuns (pentru Florin1935):

Daca telefonul meu nu mai vibreaza tot timpul cand scriu ceva inseamna ca virusul a facut asta?

| Salontanul a răspuns (pentru Florin1935):

Eu spun: tu chiar ai probleme serioase! Cum sa-ti fure telefonul, gandurile? Am telefon mobil de prin 1998! N-am auzit de asa ceva! Faptul ca vibreaza cand scrii este din setari ca ai setat sa aiba sunet la tastatura.

| cfrtobias a răspuns (pentru Salontanul):

Acum recent o femeie o luat virusi de pe Facebook da s-a blocat tot LG da o furat date cred

| Simpatic a răspuns:

Ai ceva probleme la cap in primul rand.Un virus nu citeste gandurile! Cum au spus si colegii de aici consulta un psiholog pentru ca ai o problema, teama de a fi urmarit, ca te fileaza SRI etc este o problema NOI NU RADEM DE TINE! Te indrumam.
Pentru a scapa de un virus pe telefon este suficient sa RESETEZI LA SETARILE DIN FABRICA; sa nu faci root si sa nu descarci nimic din surse externe adica sa nu dai permisiunea sa se instaleze ceva din afara magazinului Google...
Daca tu zici ca vrea sa-ti sustraga datele de pe contul de Google, dupa ce ai resetat telefonul intri pe google.com te conectezi si schimbi PAROLA! La fel procedezi si cu celelalte conturi de pe care te-ai conectat de pe telefon gen Facebook, Instagram daca si dupa aceste chestii tot se supara pe tine virusul, atunci e de la MANSARDA chestia si mergi si te tratezi.

| gabicoo a răspuns:

Resetează telefonul! O faci din setari!
Prin revenirea la setările din fabrică se șterge tot de pe telefon. Pierzi fotografiile dar scapi de virus. E metoda cea mai sigură!
Succes!
happy

| RobertMoon a răspuns:

Tu cred că ai probleme la cap, îmi e mila de tine și de părinții tăi sincer, du-te la un psiholog și nu mai sta cu ochii în telefon sau calculator că ți-au dereglat rău gândirea.

| Tataru_Ionut_2001 a răspuns:

Iti este teama sa nu se enerveaze virusul daca il dezactivezi? laughing)

| cfrtobias a răspuns (pentru Tataru_Ionut_2001):

Eu cred ca zice de antivirus ca poate o sa aiba mai virus

| Ibra1000 a răspuns:

Iti recomand un ceai de tei si un control la un psihiatru! Urgent!