| necunoscuta123 a întrebat:

Ajutor.
As vrea sa stiu cum pot sa ma ingras foarte repede deoarece am 14 ani, 1.55 si 35 kg am fost la medic si mi-a spus ca nu am nimic... Si mananc destul de mult, mananc fructe, iaurt, branza si mancare + ce-mi iau la scoala machet si ceva dulce...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Dacă nu ai nimic, nu te grăbi, căci te vei îngrășa treptat. O îngrășare rapidă nu e nici ea prea sănătoasă.

2 răspunsuri:
| Totenn a răspuns:

Nu mananci destul de mult, gandeste-te ca un iaurt are maxim 300 de calorii si aia e cea mai mare masa pe care o mananci, fructele au putine calorii deci normal ca nu te ingrasi
Daca vrei sa pui pe tine consuma mai multe calorii, fa un sport, nu sta degeaba si renunta la dulciuri ca nu-s sanatoase, incearca sa mananci 2000kcal pe zi, le calculezi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sigur ai scris corect 35kg la 1, 55m? Trebuie sa faci exercitii fizice sa ai muschi sa iti tina "grasimea" ca sa se depuna. Ce mancare mananci? Nu zic s-o dai in grasimi mai mult decat "fructe" (avocado, banane, n-am altceva in cap acum). Si lactate merge. Si nu poti sa te ingrasi repede, dureaza pana se schimba forma corpului. La 14 ani merge, mai ai de trait, asteapta ai rabdare sa treaca lunile, si nu te forta sa mananci mai mult decat poti. Ia-o usor in viata, nu te grabi, calmeaza-te si ai rabdare.