Nu este nimeni, dar iti creezi singur frici din imaginatie.
Nu ai de ce sa fii disperat, in camera ta nu intra nimeni, ca nu se poate teleporta nimeni.
Spune-le parintilor sa stea cu tine, sau stai cu ei in timpul zilei, iar noaptea, dormi cu o veoiza aprinsa.
Cand locuiești singur si te hotărăști sa dormi cu lumina stinsă,la început iti va fi greu sa adormi,dar te vei obișnui si vei trece peste. Ce vezi tu cu coada ochiului nu prea pare a fi semn de boala, multi ajungând să spună că vad anumite siluete, mai ales în întuneric, cand creierul nu percepe prea bine. Tu ai robii, asta vrei sa zici. Doua dintre ele e frica de întuneric și de singuratate.
Anxietatea e o boala mintala si se trateaza la psihiatru. Cu psihologul nu prea ai avea ce sa discuți pe aceasta tema.
Iti recomand sa mergi la un consult. Te cred ca esti disperat de ce iti imaginezi(ca se va intampla ceva rau). Ai inceput sa somatizezi(tremuri) si asta e semn de nevroza anxioasa. Parerea mea e că ar trebui să te ajuți sa depășești situația.
Ai văzut ce pățești dacă fugi de la ore! La anatomie înveți că celulele, din ochi, care transmit imaginea sunt de doua feluri: cu conuri (pentru vederea diurna și în culori ) și cele cu bastonașe (pentru vederea nocturna și alb negru).
Problema este ca celulelor cu bastonașe le trebuie de la 5 pana la chiar 20 de secunde ca să se adapteze atunci când se face trecere bruscă de la lumină la întuneric.
Tu in situația ta, pe lângă ceea ce vezi pe hol, mai "vezi" și o reminiscență a imaginii de pe monitor.
"Dacă te ascunzi de un demon o viață întreagă ai să-i simți în ceafă pașii"
Încearcă un psiholog, dacă nu reușești singur. Fii sigur că te ajută, așa chiar o să te ajute.
Pot sa imi imaginez si eu cum ar fi,mai ales daca locuiesti singur,mie inca nu mi-a trecut complet frica de intuneric,si cred in paranormal,eu iti recomand sa locuiesti cu altcineva, ori sa te muti, ori sa contactezi un psiholog, ori sa cinsulti un doctor, pentru a afla daca suferi de paranoia sau daca cazul chiar are legatura cu parabormalul