anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ajutor, azi de cand m-am trezit m-a durut gatul (am faringita), am vrut sa vad daca aveam febra dar nu aveam, am baut un ceai si dupa 30 de ora l-am vomitat de atunci nu mai pot sa beau nimic sau sa mananc ca orice iau vomit, am luat o pastila dar nu a avut efect si am luat si una de gat pe care am vomat-o am vomitat pana acum de vreo 11 ori si de 7 sau 8 ori din alea 11 a fost voma seaca, doar niste saliva in mare, am avut stari de frisoane, si fruntea fierbinte, dau fundita persoanei care ma ajuta cu un sfat si imi zice de la ce poate fii voma

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Sună la 112 salvarea si spune le lor ce si cum ai vomitat nu noua sa ne faci scîrbă.

| Freya1 a răspuns:

Ție ti-a spus un medic ca ai faringita? Sau ai dedus tu?

Poti sa ai dureri în piept sau de gat și de la acid.Dar da, se poate sa fi făcut și o infecție urata în gat.
Partea proasta e ca va trebui sa mergi la medic sa îți de-a o perfuzie pentru rehidratare și cel mai probabil ceva pentru greata.Eu am stat asa si am vomat toată ziua, nu am putut sa beau lichide și m-am dezhitratat grav.
E destul de periculos, ai grija.

| mariusdenis12 a răspuns:

Nu mai consuma nimic si consulta medicu sau cheama ambulanta! poate sa iti faca si mai rau daca tu tot bagi in tine si după dai afara