Te dor picioarele din două motive, 1) Din cauza vremii este frig se svhimbă timpul vin ninsorile, sau a doua cauză din cauza pantofilor incomozi statului mult in picioare sau faptul ca ai mers mult, nu ai mentionat unde te doare, spune ne zona unde simti durere, genunchi glezne tălpi degete călcîie oase, ce anume te doare, ca si unui medic trebuie sa i spui exact ce si unde te doare.
De la genunghi in jos pana la degete in ultima perioada am stat cam mult in picioare
Masajul cu o cremă de corp te va ajuta sa scapi de dureri.
Porti tocuri?
Așa de tare îți plac tocurile?
Esti geloasă?
Da, așa e.
De unde ți ai dat seama?
Am vazut cu paranormalele lui chiorete
Credeam că citești gânduri sau că ai un glob de cristal
M am înșelat, asta e.
Cum te numesti
Vrei să-ți spun eu cum se numește?
Cum se numeste cine? Tu cum te numesti.
Ăă, mama mi-a pus numele Andreea.
Și tipa de mai sus se numește Sfânta Ana.
Adică Ana, mă scuzi.
Ce faci Ana
Bine, bine.
Tu ce faci, Cristi?
Bine si eu.
Nu putem sa-ti spunem de ce te doare pentru ca nu te putem consulta prin computer. Mergi al medic!
Mai bine mergi o ora decat sa o stai in picioare. Cauta sa nu mai stai mult timp in picioare fara sa faci miscare. Ai nevoie de mai mult magneziu. dar bine este sa consulti un medic. Daca nu iei vitaminele si mineralele din alimente, atunci trebuie sa le iei din pastile. Dar nu le lua 'dupa ureche'; ci consulta medicul de familie.
Durerile pot sa fie din n motive si pot sa afecteze multe parti ale piciorului. E important daca dor muschii, daca dor articulatiile, daca dore osul. Unde doare, ce caracter are durerea... Pentru asta e nevoie de consult medical. Nu e asa de simplu. Durerea nu e durere si atata... e durere de n tipuri. Asa ca trebuie sa te prezinti la medic daca e asa suparatoare.
Multa sanatate