Ii cad penele.credema eu am un papagal de 9 ani si am experienta.ori papagalul tau e prea batran(cum e si al meu), ori ii cad panele ori il doare de la lovitura.eu l-am lasat un pic in pace, iar cand i-am dat drumul prin casa am avut f mare grija sa nu cada sau sa se loveasca.La al meu i-am dat vitamine de la magazin:niste hamei mai bun si niste picaturi care se pun in apa si nu costa f mult si ia trecut durerea.
Incearca sa faci rost de nr de tel a unui veterinar care se poate deplasa la tine sau macar prin tel sa iti spuna el ce sa-i faci, e mai bine sa iti spuna un medic, cineva cu experienta ceea ce trebuie facut
Buna,iti recomand sa-l duci urgent la veterinar pentru ca la ei aripile sunt vitale, ei nu se pot deplasa decat zburand.Dar pana te duci incearca la o farmacie veterinara sau farmacie albastru de metilen, este un bun dezinfectant. Daca vrei mai multe detalii trimite-mi id-ul tau pe privat.
Da? ce sa faci? fi atent... incearca sa ii pui un carton legat cu niste elastic dar vezi sa nu il stranga. ok? ca il doare. asta a patit si papagalul meu. incearca sa te joci cu el.
Salut! si papagalul meu a patit la fel de curand. spune-mi te rog, ai rezolvat ceva cu el atunci? si-a revenit? daca da, ce i-ai facut?