| Denyzalovely a întrebat:

Ajutor! Boona la scoala doamna de sport ne-a spus sa jucam volley iar eu cand era sa arunc mingea am pasat cu degetul mic adica m-am lovit la degetul mic de la mana si madurea asa de tare incat mi-am spus gata mi-am rupt degetul cand ajung acasa mi se umflase un pic si nu pot sal incordez ce sa fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| alexandraalis a răspuns:

Daca mai este umflat pune gheata, poti sa te dai cu un unguent : diclofenac sau troxevasin sau ketonal.
Daca nu trece dupa cateva zile, mergi la medic sa-ti faca o radiografie.
sanatate
FUNDA.

| alexandraalis a răspuns (pentru alexandraalis):

Ati cotat raspunsul ca fiind nefolositor, as vrea sa imi spuneti de ce este acest raspuns nefolositor, stii voi ce trebuie facut in acest caz?
Si de ce nu trebuie sa folosesti unul din aceste unguente in caz de traumatism?

| Millanteria a răspuns:

Buna.
Du-te cu mama /tatal tau la medic. Asta e cea mai buna solutie. Daca se agraveaza ce faci? Va fi prea tarziu sa mai mergi la medic. Du-te din timp. Asta este cea mai buna metoda.
Ai grija de degetelele tale! :*
Numai biiiine!

| Denyzalovely explică:

Ahhh da credeti ca ie rupt sau scrantit nu doare in sensul ala dar totusi.

| RoxyAngel a răspuns:

Du-te la doctor!

| RaReS1998 a răspuns:

Trebuie sa mergi la doctor... poate ti l-ai rupt maibine du-te sa iti faca o radiografiebig grin