| Lolipoph2 a întrebat:

Ajutor! Cățelul meu doarme toată ziua şi nu stiu ce să îi fac! L-am trezit de vreo 5 ori pe zi dar se culcă in continuare! Nu vrea nici să mănânce

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Da-i sa bea apa si lasa-l in pace, e evntual du-l in casa, la racoare, pentru ca este prea cald chiar si pentru el.
II dai seara de mancare, cand se mai racoreste sau dimineata devreme, pe racoare.
Intre timp, mai poiti sa-l uzi, cu furtunul sa va jucati, dar fara sa-l sperii, pentru ca va fugii si se va ascunde.

| Sn4k3 a răspuns:

Lasa-l sa doarma laughing.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred că cea mai bună variantă e să-l duci la veterinar, sau măcar să suni unul în legătură cu asta.

| Anonimcukappa a răspuns:

Inteleg. E prea cald afara. Si la mine catelul face la fel.
Cand e cald rau afara doarme toata ziua si nu mananca. E din cauza caldurii. Baga-l in casa la aer, si joaca-te cu el si dai sa manance.
Sper ca te-am ajutat.