| A0n1mUL a întrebat:

Ajutor! cand am venit acasa. si nu stiu de ce mi sa atins urechea. si am simtit o durere mare. dupa care am pus degetul in ureche si am simtit ceva foarta mic ca si un cos. dar nu se vede deloc. cand ating ma pisca foarte tare... ce pot pati ce este? trebuie sa ma ingrijorez?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| Fineness a răspuns:

Probabil ca este un cos.Stiu o persoana care l-a avut chiar in ureche.Este enervant.Stiu.Poti unge cosul cu crema de galbenele, iar daca in cateva zile nu dispare, atunci ar fi cazul sa te duci la medic.
Bafta si nu te ingrijora. Este trecator, chiar daca e putin dureros! Incearca pe cat posibil sa nu te mai gandesti si sa nu-l mai atingi.

| paramore_7972 a răspuns:

Mai asteapta o zi sa vezi ce se intampla. Probabil ai un cos interior care nu are inca cap si nu se vede. Ai putea avea otita, dar din cate imi aduc eu aminte la otita te doare toata urechea. Mai bine astepti sa vezi daca e un cos sau nu.

Răspuns utilizator avertizat
| YooCata a răspuns:

Meri la un medic noi nu putem sti ce ai tu de fapt... sunt multe boli pentru urechi si unele pot fi foarte periculoase

| WoKy a răspuns:

Si eu am aceeasi problema! Nu te speria mi mi-a trecut in 4 zile!
E un cos care nu evolueaza.

| Pinnacolada a răspuns:

Nu te ingrijorahappy e vb doar despre un cos e foarte dureroasa zona aceea si trece si greu. eventual poti pune putin spirt dar ai grija sa nu curga in ureche.

| kismacko a răspuns:

Poate e o aschie.

| Cristiiiii03 a răspuns:

E un cos pe sub piele, care doare extrem. Si eu am avut si stiu cum e. Incearca sa iti dai cu o crema ceva si o sa iti treaca. Nu te ingrijora.