| Yoocrazyfuck a întrebat:

Ajutor! Ce fac daca imi vine ciclu mai mult? Adica imi vine de 5 zile si abundent.Nu stiu ce sa fac, nici o data nu am mai patit asa.Va rog ajutati-ma.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| mona a răspuns:

Nu faci nimic in afara sa mergi la baie mai des, se mai intampla sa avem ciclul mai abundent cateodata

6 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Deocamdata nu e nimic ingrijorator. Sunt mici dereglari care apar uneori, fara semnificatie deosebita. Pur si simplu fii foarte grijulie la igiena si stai cat mai putin in frig. Daca sangerarea depaseste 10 zile, te vei duce la o consultatie ginecologica, dar e putin probabil.

| ஜAliSeeஜ a răspuns:

Debinde cati ani ai... daca nu ai ajuns la varsta de 18 ani inseamna ca organele nu sunt bine dezvoltate.
Am avut o verisoara care are 11 ani.Ei i'a curs ciclu' timp de 2 saptamani incontinu.S-a dus la doctor si i'a spus sa nu se alarmeze pentru ca organele ei nu sunt inca dezvoltate cum trebuie.Eu zic sa mergi la Endocrinologie tine de glade. Poate iti face vreo ecografie ceva sa se uite ce nu este bine.

Sper ca te'am ajutat sa stii pe viitor daca ti se mai intampla

| ஜAliSeeஜ a răspuns (pentru ஜAliSeeஜ):

Depinde* scuze dar ma grabesc...

| mrjohanys a răspuns:

Cum adica ce faci cand iti vine ciclu mai mult?
schimbi tamponu

| Yoocrazyfuck explică:

Multumesc pentru raspunsuri, se pare ca mi-a trecut.Eu sunt mai ''sperioasa'' de fel.Si azi chiar am intrat in panica.

| Sumulanschi_Ana-maria_1998 a răspuns:

Trebuie sa mergi la baie mai des.