anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ajutor! Ce se intampla daca am baut redbull si am luat pastile in acelasi timp? Nu am gandit ce am facut...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Ti s-a intamplat ceva daca ai facut asta? Daca nu, de ce iti faci probleme? Din cate stiu Redbull nu contine alcool.

| AdyAdrian17 a răspuns (pentru darrio2007):

Poate că nu conţine alcool, dar, în schimb, conţine alte porcării, care dăunează corpului mai mult decât alcoolul. Mai bine bei un pahar de vin, în loc de o doză de RedBull. Vinul nu-ţi face rău, în schimb, energizantul iti face foarte mare rău. Dau un exemplu : Un om a băut vreo 15 doze de energizant RedBull, şi practic, aproape îi ieşea inima din piept, la propriu! Era la spital şi aproape îi ieşea. Bătea rar, dar tare. În concluzie, energizantele nu sunt bune deloc, dăunează sănătăţii!

| darrio2007 a răspuns (pentru AdyAdrian17):

De porcarii am auzit.Chestia este sa nu devina dependent de asta. Tinerii sunt pacaliti de multe ori de ce scrie pe ambalaj. Ca bei unul la 3-4 zile nu vad ce probleme ar fi.

| ViorelTllT a răspuns (pentru darrio2007):

Am o stare depresiva ciudata... Si am si probleme cu inima. Am combinat Pastilele pentru inima pe care le iau cu redbull...
Am facut 19 cu 8 tensiunea.

| darrio2007 a răspuns (pentru ViorelTllT):

Oho! Aici chiar ca ai cam gresit-o. Evita sa mai faci asta daca ai probleme cu inima.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Intrebi asta pentru ca ai vazut ce se intampla daca combini cola cu mentosane (sau ce erau ele ) banuiesc.
probabil nu se intampla nimic, ca in burtica ta se intalnesc mai multe chestii, si pastilutele dureaza pana se "topesc" in burtica, dar nu sunt doctor.
Sper sa fie ok.

| Adbbmsh a răspuns:

Nu se intampla nimiclaughing) In cel mai rau caz iti iei zborul.

| Rodicanegrescu a răspuns:

Sper ca pericolul a trecut! Bea multa apa si mergi la doctor.

| Brieezer a răspuns:

Nu cred ca are nimic. Am vazut multi oameni care iau pastile cu suc! big grin

| AdyAdrian17 a răspuns:

Salut. Niciodată să numai bei aşa ceva! Orice fel de energizant îţi face rău, mai ales RedBull. Eu am băut o singură dată în viaţa mea RedBull, să văd cum e, dar nu am băut toată doza. Oricum sunt periculoase energizantele. Mai bine bea un suc natural. Baftă!