anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ajutor ceva nu- i in regula, de 2 saptamani ma trezesc la 8 dimineata indiferent daca ma culc la 10 sau la 1.Nu e vorba ca nu sunt obosit ca zilele astea am avut de lucru, sunt in vacanta si speram sa dorm si eu mai mult dar nimic, in fiecare zi e la fel, ceva sfaturi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Magnifico a răspuns:

Si eu patesc asta (aseara m-am culcat la 1 si m-am trezit la 7 si 10). Dar stiu ce se petrece. A fost acea perioada in care te sculai la ora fixa din cauza scolii si te-ai obisnuit sa te culci cand vrei dar sa te trezesti la o ora fixa (e ciudat ca fara sa vezi ceasul simti cand trebuie sa te trezesti). Cred ca toate acestea tin de stres.La mine se rezolva usor, ma relaxez si nu mai am probleme cu somnul (de obicei cand aveam scoala ma culcam cu gandul de a ma trezi ca am de invatat, am teme, am ceva de facut) acum nu mai gandesc asa si practic nu mai am acele obisnuinte. Poate va functiona si la tine asta! Baftawinking

3 răspunsuri:
| 93Anna93 a răspuns:

Zi merci ca nu te trezesti la 6(cum mi se intampla mie). Organismul tau s-a obisnuit sa se trezeasca la ora 8. Sfat: atunci cand te trezesti, continua sa stai cu ochii inchisi.Nu te ridica din pat. Stai acolo in starea aia de somnolenta si cu putin noroc, mai castigi vreo 2 ore de somn. Eu asa fac.

| Georgyyyyyyy a răspuns:

Buna..si mie mi se intampla asta sa aadorm de ex la 1 si sa ma trz la 7 sau 8 sa nu dorm mai mult..probabil este si dupa cum suntem invatati pe saptamana cu trezirea...

| muceacitalinda a răspuns:

Buna! organismul tau nu este dispus sa doarma, el rezista. incearca dupa ce te scoli dimineata sa stai in pat cu ochi inchisi si vei adormi iar. succes incearca eu am incercat. funda daca consider ca merit