Buna
Cel mai indicat ar fi sa se prezinte la urgente exact c and are acele dureri, nu ezita si nu astepta minuni acasa.
O zi buna
Cam aceleasi simptome le-am avut si eu cu stari de voma si dureri abdominale. Du-te la medic, sau asteapta pana cand ai programare. Nu te juca cu asta ca e destul de rau, eu am tratament acum pentru 2 saptamani, dupa ce fac niste teste o sa mi-l mai prelungeasca. Si nu mai manca toate tampeniile, nu mai manca prajit, doar fiert, si nu ma bea sucuri cu acid. Si asculta de sfatul medicului.
Buna! Simptomatologia pe care o prezinta nu este una fericita. Aceste simptome pot indica diverse afectiuni gastrice care din pacate fara analize de specialitate nu se pot diagnostica mai ales ca persista de atata timp. Daca pacienta are dureri gastrice puternice si daca se simnte slabita poti apela serviciul de ambulanta care o sa vina si o sa consulte iar daca medicul/asistenta(depinde ce echipaj va fi trimis) de pe ambulanta vor considera ca necesita transport la spital atunci o vor transporta. Asadar suna la 112! Multa sanatate!
Mario1996 întreabă: