anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

AJUTOR! Eu am facut mult sport [de la vreo 7 ani, si acum am 18] Fotbal, rugby, baschet si inot. Bineinteles, trageam si la sala. De rugby m-am tinut mult, am facut 7 ani de rugby. intre timp mai mergeam si la un fotbal. In fine, ce vreau eu sa zic e ca anul' trecut m-am lasat de sport, am mai facut 2/3 luni de sala si m-am lasat si de ea. Corpul meu arata foarte bine, logic. Dar in ultimu' timp am vazut ca patratelele dispar, si iese burta [Aoleu ce rusine imi e ca zic asta acum.] dar bine nu am ditamai burta, ieri am observat ca mi s-a marit putin burta. Deci, ce pot face? Nu mananc mult, dar nici nu ma chinui sa tin regim, mananc putin, dar ce nu trebuie. [cred]. Multumesc frumos de acum pentru raspunsuri.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| TraficDeMentosane a răspuns:

Acum intrebi ce sa faci sa te mentii in forma, nu? thinking
Incearca sa mai practici macar un sport, sau alearga zilnic happy. Asta te va ajuta sigur, daca continui tot asa fara sport, normal ca nu o sa-ti ramana patratelele[ day dreaming ], asa ca eu zic sa nu te lasi big grin!
Succes!

| SpawNury a răspuns (pentru TraficDeMentosane):

Da dar, chiar e a devenit plictisitor rugby-ul. Antrenorul, chiar el m-a facut sa ma las. Este prea de... si din cauza la fitele lui m-am lasat. Cred ca o sa ma reapuc de o sala sa vad cum merge treaba. Ca urattt mai sunt asa! laughing Mersi. big grin

| TraficDeMentosane a răspuns (pentru SpawNury):

Asa,asa, nu te lasabatting eyelashes!

| SpawNury a răspuns (pentru TraficDeMentosane):

M-am lasat deja, o sa ma reapuc, dar nu promit! laughing

| cosmywooz a răspuns:

Pai ar trebui sa te reapuci de sport, dar nu zic sa faci pana nu mai poti si trebuie sa practici sportul care iti place, ca sa nu il faci numai pentru patratele ci si pentru distractie si trebuie sa cauti un regim echilibrat si care il poti tine.