E o nimic toata. Cu cat te duci mai repede ai sanse sa ti-o poata plomba. Injectia anestezica are un ac foarte subtire ce nu il simti sau il simti foarte putin cand te inteapa.
Va fi incomparabila durerea de masea cand se va infecta cu durerea cauzata de medicul dentist
Pentru o carie iti promit ca nu o sa simti mai nimic.
Daca este vorba de o infectie naspa, se cam schimba treaba...
Îți face anestezie, nu simți nimic
Și ți da și calmante și antibiotice
Nu te va durea
Crede mă
Gândește te la ceva amuzant, te va ajuta sa treci mai ușor peste faza cu anestezia
Si nu o sa scapi de frica pana nu te duci la dentist. Eventual cheama pe cineva cu tine.
Adevarata problema nu este frica de dentist, ci faptul ca nu esti pregatit sa iti depasesti o fobie, o frica total nefondata. In viata trebuie sa iti depasesti fricile, nu poti trai in suferinta din cauza lor.
Frica de dentist este una din cele mai impartasite frici de oamenii de pretutindeni si nu inteleg de ce. Toata viata mea am avut parte doar de medici dentisti super-grijulii, de mic mergeam chiar cu placere pentru ca erau foarte atenti si ma motivau sa fiu atent la igiena mea orala. Cea mai grea parte este sa pasesti in cabinet, dupa aceea iti garantez ca totul va decurge lin, fara durere si suferinta. (Sau foarte putina durere timp de cateva secunde, cu siguranta mult mai putina decat cea produsa de o carie).
Mergi acum! Tot amani ca mine si vei ajunge sa ai infectii si sa iti scoată dinti permanenti.o plomba e o nimic toata pe langa ce poate fi mai departe. Si mie imi este frica..Si am de suferit din cauza asta.