| Sayiumi a întrebat:

Ajutor, joi îmi fac analizele!
Imi poate spune careva cât de tare doare când îți ia sânge?
Sau ce trebuie să aduc?
Am auzit scaun, sânge, urină și salivă sau doar sânge, scaun si urină?
Cum se fac să le iau? Cum se iau? Cum fac? Și cât durează să îmi fac analizele ca să știu câte ore să mă învoiesc? Și ce trebuie să îmi cumpăr de la farmacie? Sausă îmi povestiți ce ați făcut voi ce ati cumpărat ce v-a luat, cât de tare a durut, cum ați făcut etc...
Vă rog frumos!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Iulia2626 a răspuns:

Îți spune medicul de familie când îți face programare ce sa mostre sa iei. Analizele la sânge nu dor foarte tarepede, ar fi bine sa ai ceva în care să îți infingi "ghearele" în momentul în care te înțeapă, iar apoi iți da vata cev acasă sa pui acolo, apeși cat de tare poți și ții asa câteva minute. Nu durează mult, De obicei se fac dimineața eu cel mai mult am stat de la 7 la 8 jumătate când era rand. Te invoiestu i doar de la prima ora probabil. Mult noroc!

P.S. Nu iți fie frica!

1 răspuns:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Te duci la medicul de familie si iti face el o trimitere nu te duci tu cu sacul de mostre. Dureaza fix 2 minute sa iti ia sange