| 5SOS a întrebat:

Ajutor! Nu stiu ce am! Deci sa va povestesc:Astazi eram fericita, binedispusa si tot felul iar acum i-am spus mamei mele ca vreau coperte noi pentru caietele mele si pentru cartiile mele! Ea mi-a spus asa,, Dar dc? Ca din cate am vazut eu tu nu prea ai grija de caietele tale! Eu atunci i-am spus,, Ba nu este adevarat ca tu nu mi-ai vazut caietul de romana si mate" Iar imediat dupa desii nu m-a suparat ce a spus mama mea am inceput sa plang in camera mea incotrolabil.Deci pur si simplu nu ma puteam oprii deloc din plasn si dintr-o data mi-am schimbat comportamentul acum sunt foarte suparata si furioasa! Ce credeti ca am? Ps:Nu m-a suparat ce a spus mama mea, dar tot am plans si sa stiti ca inca mai am ochii inlacrimati!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| AlxMro a răspuns:

Nu poti sa te controlezi, probabil ca bei cafele, sau energizante. lasale! sunt nocive. Iar cauza ce te-a facut sa plangi este doar un sentiment asemanator cu "oftica" nu pot sa-ti explic mai mult deoarece sentimentele nu pot fi explicate in cuvinte

5 răspunsuri:
| AdelinaPaula a răspuns:

Eu zic ca esti prea stresata.straight face

Incearca sa faci ceva, ce te relaxeaza.happy

| toxina_4664 a răspuns:

Te-ai suparat pentru. Ca nu ai fost apreciata si chestii, dar nu este important ce a spus mama ta poate te durea capul sau trebuia neaparat sa te descarci de o energie negativa!

| AxxyAlexandra a răspuns:

Bunahappy
Cred ca e vorba de stres sau pur si simplu treci printr`o perioada mai proastasad
Probabil ar trebui sa incerci sa te relaxezi...

| ruxi1728102 a răspuns:

Trece

mira
| mira a răspuns:

Criza specifica adolescentei.