| Emiilea a întrebat:

Ajutor!
Sånul drept îmi este mai mare de cât cel stâng. Pot face ceva sa-l crest pe cel stâng?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Bondarel99 a răspuns:

Este normal sa fie o mica diferenta, cele 2 jumatati ale corpului nu sunt niciodata identice la nimeni, nici nu trebuie. Nici urechile nu le avem la fel, nici ochii, nici mainile.
Nu poti face nimic in legatura cu asta (cred ca doar esti tu complexata dar eu sunt sigura ca nu se vede deloc diferenta) in afara de implanturi.

| Caro34 a răspuns:

Buna! Asta este ceva normal! Nu prea poti face mare lucru. Daca totusi vrei poti face sport insa pentru ambele parti fiindca apoi vei arata amuzant cand muschii de pe partea stanga sunt mai mari ca si cei de pe partea dreapta sau invers, deci totul cu judecata! Se mai poate face operatie estetica insa costa undeva la 2000 euro si nu merita fiindca-i riscanta pentru mai tarziu. Ne gandim si la ceea ce va fi maine fiindca nu traim doar pentru azi! Numai bine!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E normal...:3
Cati ani ai?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Așa este normal. Nu ai ce să faci! Vor crește de la sine!

| BloodyLips a răspuns:

Nu,e natural, toare femeile au asta, doar ca la unele este mai pronunțat decât la altele.