| Iftoderix a întrebat:

Ajutor! Sunt baiat, am 16 ani si am niste dureri puternice de cap, simt ca-mi plesneste capul.Imi vine ameteala cand ma ridic de jos.Cand stau de vorba cu cineva ma doare, parca-mi plesneste capul.Am fost la o petrecere si simteam ca-mi plesneste.Am fost la stadion, la fel simteam.Ce poate sa fie? Ajutor! Sa fie de la ochi? Sa fiu suprasolicitat? Ma preocupa mult scoala...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Ale07 a răspuns:

Da,trebuie sa fie stresul. Incearca sa nu te mai stresez, relaxeaza-te si dormi. Bea lapte, ceai si daca nu-ti trece dupa acestea ia niste ALgocalmin sau Ibuprofen.

| MarianaDaia a răspuns:

Buna Iftoderix!
Fa-ti repede grupa sanguina, vezi ce grupa de sange ai si da-mi de veste! Iti voi recomanda un complex de vitamine, minerale, antioxidanti, aminoacizi si enzime digestive strict pe grupa ta de sange, ok?
Pana atunci citeste mai putin, scrie mai putin, stai mai putin la calculator si mai mult in aer liber, bea apa multa
si mananca fructe!
daiamariana67@gmail.com