| WannabeBarbie a întrebat:

Ajutor! Sunt disperata! Mi-a cazut un dinte care e deja schimbat o data.Era cariat pe dinauntru.Cred ca de 9 luni de zile sunt bulimicasad O avea legatura cu asta?:-s

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Sigur ca are legatura. Fiecare varsatura provocata distruge dintii. Se accepta ca la aproximativ 6-8 luni de varsaturi provocate incep sa cada dinti, pentru ca la aproximativ 3 ani sa nu mai existe nici un dinte. Din pacate femeile cu aceasta problema nu pot beneficia nici de implanturi, nici de proteze fiindca lipsa de proteine duce la degradarea masiva a gingiilor si nu ar suporta. Asa ca soarta lor este sa ramana edentate, ceea ce le agraveaza problemele de alimentare. Daca primesti tratament psihiatric si vei reusi sa scapi de bulimie, edentarea va fi o problema care te va haitui toata viata, alaturi de suferintele cardiace (aritmii severe, insuficienta cardiaca) si posibila insuficienta renala (cu dializa) care se instaleaza in 2-3 ani de bulimie.

| micutadhampir a răspuns:

Lipsa de vitamine poate sa duca la carierea mai rapida a dintilor, dar daca ai vazut ca e cariat de ce ai stat asa cu el? Mergi la dentist cat mai repede sa-ti puna unul fals, daca stai asa ceilalti dinti o sa migreze si nu o sa mai ai cum sa iti pui altul in loc.

| FoarteLetargic a răspuns:

Nu cred

| BoOoMbOnik a răspuns:

Nu nu cred ca e nici o legatura nu ar avea de ce. doar daca te simti deprimata din cauza asta. stai linistita la toti se poate intampla. funda? te rog. mersi

| SlaveForYou a răspuns:

Nu cred ca au legatura dintii cu bulimia.
De fapt,in general nu cred ca au legatura dintii cu bolile.
In orice caz, daca crezi ca esti bulimica ar trebui sa mergi la doctor, asta in cazul in care nu ai fost.Nu e ceva cu care sa te joci. :*
Paste fericit! big hug Funda?