Cel mai probabil ai o infectie de tract urinar. Ar fi bine sa nu mai amani prezentarea la medic.
http://www.i-medic.ro/articole/infectiile-de-tract-urinar
Te doare sau te ustura? Mergi la medic sa nu ai cumva vreo infectie urinara! Bea ceai de merisoare!
Infecţie urinară mai mult ca sigur. Fugi de urgenţă la urolog, nu o lăsa să se agraveze, că dacă avansează la rinichi provoacă leziuni şi se tratează mai greu.
Crede-mă că ştiu ce vorbesc... Am avut aşa ceva acum 2 ani şi nu-mi mai trebuie!
Deci fuguţa la medic!
Poate fi o infecţie urinară sau una cu transmitere sexuală ( chiar dacă n-ai avut contact sexual, se poate lua de la o toaletă publică ).
Mergi la medicul de familie şi CERE o Trimitere pentru un consult de specialitate ( eventual analize de urină ).
Dacă acea scurgere/secreţie NU are miros urât/deranjant şi NU este însoţită de mâncărimi sau usturimi, şi dacă are o culoare albă/transparentă ( eventual puţin spre roz ) atunci NU ai de ce să te îngrijorezi.
Iar secreţia de care spui, dacă este ALBĂ cremoasă/lipicioasă ( uneori brânzoasă ), urât mirositoare şi însoţită de usturimi sau mâncărimi – poate reprezenta o candidoză.
Dacă, în schimb, este urât mirositor atunci este vorba de o INFECŢIE – situaţie în care TREBUIE să mergi la GINECOLOG : o să-ţi facă un test de secreţie vaginală ( "lamela" ) şi va identifica microbul/tipu infecţiei - în funcţie de asta îţi va prescrie şi tratamentul necesar.
Infectie urinara mai mult ca sigur.
Te duci frumos la medicul de familie si iti da trimitere la un medic urolog.
Daca ai urmat vreun tratament medicamentos pana acum, de la aia e. Daca nu, cel mai sigur ai o foarte nasoala infectie urinara si trebuie sa te duci de URGENTA la doctor ca sa nu dai in altele si sa faci alte complicatii.Sanatate!
Sunt toxine..nu te impacienta.
Dar daca intr-o saptamana nu dispare adreseazate doctoritei de familie.
Da sa iti mai spun ceva...imi curge si ceva alb...nu mi-a venit ciclu..semne de aparitie?
Am uitat sa va spun:imi curge si ceva alb galbui...nu mi-a venit nici ciclu...o fi din vina asta? semne sa apara?
anonim_4396 întreabă:
dobrin1019 întreabă: