| RookieCookie a întrebat:

Ajutor TPU! Dau funda la raspunsul potrivit. De astazi, imi apar bube d-astea mari pe tot corpul, pe maine, langa palma, pe burta... si ma scarpin des. Ce imi recomandati?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Pawesome a răspuns:

Impotriva mancarimii o crema mentolata si ca sa aflii sursa,, problemelor'' tale o vizita la doctor, sau sa chemi doctorul la tine

9 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Și de ce nu te prezinți la medicul de familie?
Poate fi rubeolă.
Pa, pa.

| mona a răspuns:

Cred ca e vorba de varicela, sa mearga maica-ta la medicul de familie sa-i prescrie ceea ce ai nevoie pentru tratament si nu te scarpina ca iti raman urme

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Ai varicelă, trebuie să mergi la medicul de familie!

Ai grijă să nu intri în contact direct cu alţi copii deoarece este contagioasă.

Să stai la căldură, să NU mergi la şcoală, să nu te scrpini că o să-ţi rămână semne, etc.

Pentru mâncărimile respective este o cremă mentolată la farmacie, o să-ţi prescrie medicul de familie.

| RookieCookie explică (pentru bursuc001):

Am avut varicela la gradinitia

| bursuc001 a răspuns (pentru RookieCookie):

Sunt cazuri când se face de 2 ori, aşa am auzit.

| Crisss22 a răspuns:

Ai varsat de vant sau rubeola sigur. Consulta un medic de familie.

| istratep a răspuns:

Poti sa te dai cu otet diluat cu apa

| RookieCookie explică:

Si, ieri am mangaiat un catel de la scoala. Poate am luat purici de la el s-au m-am intoxicat cu ceva? Am mancat ceva invechit sau n-am mancat ce trebuie? Ajutor crying