anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

AJUTOR TPU! De câteva zile, bunica mea mi-a spus că străbunica mea (mama ei) nu prea mai are poftă de mâncare.
Străbunica mea stă în Tg. Mureș(eu în Balș lângă Craiova) alături de sora bunicii mele si din aceasta cauza o vad foarte rar. Sunt foarte speriat că nu o voi mai putea vedea prea curând! Data trecută când a încercat să vină pe la noi să ne viziteze a plâns pentru că nu a avut puterea nici măcar să se urce în autobuz, iar eu sunt ocupat cu școala și nici nu prea am cum să ajung. Ce înseamnă lipsa apetitului?

Sunt foarte sensibil la chestii legate de moarte si aș vrea să îmi dați câteva sfaturi legate de ce ar trebui să fac pentru a nu mă mai simți atât de groaznic!
Vă rog mult!☹

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| dslrn00b a răspuns:

Lipsa apetitului si varsta inaintata pot prevesti un deces dar asta nu inseamna ca e singura explicatie.
Nu prea ai ce sa faci decat sa speri ca s eva face bine