Daca s-a umflat ai 2 variante: nu o poti misca sau te omoara cand o misti -> fractura, entorsa
poti sa o misti dar simti un discomfort foarte enervant -> posibila fisura
nu sunt medic, dar cu astea m-am intalnit si eu in viata. ideea e cam asa: daca nu o poti misca ajungi la doctor ca e de rau si niciun gel nu poate sa te ajute. daca simti un discomfort iti recomand tot un doctor pentru o radiografie. daca s-a mai lasat umflatura poti incerca o crema, dar eu o tin pe a mea cu doctorul. m-am lovit la sala la glezna si nu am simtit mare lucru, am ajuns acasa putin schiopatand si nu eram umflat. am zis ca nu am nimic, dar sa ma duc la doctor in orice caz. am fost, am facut radiografie si aveam fisura in os. de aceea zic sa te duci, ca poti sa nu simti nimic si totusi sa ai ceva
Sunai pe ai tai si du-te la un doctor poate no fi mare lucru dar mai bine sa previi
Intreaba o ruda. Adica, sun-o daca zici ca esti singura acasa. Ea o sa stie exact despre ce e vorba. Si daca nu iti trece in cateva ore, ar trebui sa mergi la spital cat de repede. Bafta :*!
Nu as prea sa spun la rude ca o sa ma certe daca pun niste gheata e ok? Se mai dezumfla?
Da,desigur. Poti scoate, de ex., un piept de pui sau ceva congelat din frigider, sau gheata. Tot aia.
anonim_4396 întreabă:
VedMarius9999 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
___qIS2 întreabă: