| Himynameis a întrebat:

Ajutor TPU

Ieri m-am trezit la 5 Ca sa ma Preg de scoala si m-am trezit ca imi e rau. Dupa nu am mancat inainte sa plec si la scoala cativa biscuiți. Cand am ajuns la2 am plc direct cu ai mei la munte si tot asa n-am mancat si am ajuns la 10 si dupa am mancat un pic si acum am mamcat cand m-am trezit dar cand ma ridic in Fund sau in picioare ma doare stomacul si imi e rau ma ia amețeala... oare sa fie din cauza ca sunt pe stop? Sau poate ca nu mâncasem cum trebuie? E ceva grav?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Apreciat de Editori
| anonimg a răspuns:

Cel mai probabil este ca ai mancat ceva ce nu trebuie.
Poate sa fie si daca in ultimul timp nu ai mancat verdeturi (fructe, legume, zarzavaturi) in stare cruda; adica ai lipsa de vitamine.
Daca starea de rau dureaza mai mult de 24 ore (sau daca se accentueaza), atunci mergi la medic sau suni la 112.
Daca vei merge la spital vei fi pusa sub perfuzii; iar perfuziile contin vitaminele si mineralele care trebuiau sa fie luate din alimente.

| Himynameis explică:

Nu suport acele sau ceva...o sa mor

| anonimg a răspuns:

Cauta sa inveti sa te hranesti sanatos; sa te odihnesti suficient.