Gastrita sau ulcer. Nu te juca! Slabitul se face prin a manca putin, natural, fara combinatii hipercalorice si des combinat cu sport. Nemancarea distruge organismul. Nu asocia paine cu cartofi sau paste fainoase. Nu manca carne grasa. Mananca legume multe si fructe dar fructele numai dimineata.
Normal ca te doare daca nu mananci. Lamaia si asa e acida pentru stomac, s-o mai si bei pe stomacul gol e groaznic, mai ales daca n-ai mancat dupa.
Nu mai face prostii din astea cu infometarea ci invata sa mananci corect.
Ti-ai iritat stomacul! Apa cu lamaie si mierea de albine este buna, dar luata dimineata pe stomacul gol, dupa care manaci mic dejun, apoi tot inainte de masa cu jumatate de ora.
Acum mananca ceva normal si bea un ceai de sunatoare si vei fii bine.
Nu pot sa cred. ai si specificat ce inseamna limonada, ''apa cu lamaie''. Noroc ca ne-ai zis tu ca eu as fi crezut ca este coca-cola.
E normal sa te doara, din cauza acidului din fruct. Mananca si tu ceva.
Ai exagerat.
Dacă vrei să faci ceva benefic pentru tine, dimineața încălzește o cană de apă (apa să fie călduță, nu fierbinte) și stoarce în ea zeama de la jumătate de lămâie, bea-o calm și cu înghițituri mici și peste 15-20 de minute ia micul dejun.
În felul acesta îți vei ajuta digestia. Încearcă să nu mai exagerezi, pentru că de multe ori less is more
Daca vrei sa faci ceva benefic pentru a slabi, alearga, fa miscare, nu sta ca trantorul in pat si asteapta medicamentele minune sa slabesti!
E normal sa te doara sau sa te intepe deoarece ai exagerat.Nu,nu ai nimic, iti va trece.Trebuie sa te alimentezi corect, daca vei sta si vei face foamea NU vei slabi absolut deloc. Pune mana si mananca, daca vrei totusi sa tii mortis o dieta sau ceva mananca niste legume macar, asa cum sunt ele sau fructe.
Mersi mult sper ca asta sa fie. ti-am dat funda
User252426 întreabă: