| Unniique a întrebat:

Ajutor, TPU! Vreau sa slabesc, si nu stiu cum.
Am 10 ani.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| yellowalien a răspuns:

La varsta ta nu e indicat sa tii cure de slabire drastice sau sa iei pastile de slabit (de fapt metodele astea la nicio varsta nu sunt indicate). Daca iti doresti sa slabesti, fa asta prin adoptarea unui regim alimentar sanatos (prin asta vreau sa zic renuntarea la majoritatea dulciurilor, inlocuirea bauturilor din comert cu freshuri, limonada, apa plata), o multime de fructe si legume, renuntarea la majoritatea mancarurilor grase si evitarea fast-food-ului. Pe langa asta, te sfatuiesc sa te inscrii la un club sportiv, sau pur si simplu sa practici un sport impreuna cu prietenii. Sa nu te astepti la rezultate peste noapte, sa ai rabdare si totul va fi bine.
Sport + alimentatie sanatoasa nu inseamna doar un corp frumos, ci inseamna sanatate de fier, o atitudine mai buna si respect fata de propria persoana.
Multa bafta!

3 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

La 10 ani nu ar trebui sa te preocupe asa ceva, o sa ai tot timpul sa slabesti mai tarziu, acum esti in crestere.

| florymee12 a răspuns:

Nu manca intre mese si renunta la dulciuriwinking in iecare zi iesi cu rolele, bicicleta sau la alergat in parc.30 min - o ora fa abdomene.30 pe zi fundita? sper ca te.am ajutat succes u slabitul

| augustinaprut a răspuns:

Daca, ai 10 ani atunci iți spun eu ca nu trebuie să slăbesti fiindcă corpul tău e in crestere.Și dacă o să incepi să ții cură de slăbire ți se va slăbi organismul, și va absoarbe diferite boli. Dar dacă vrei să slăbești atît de tare atunci mănîca mai puțin și mai multe cruditați adica salate de legume, fructe. happy happy happy!

Întrebări similare