| Anastasia28esj a întrebat:

Ajutor vă rog, am fost la strand in luna iunie si mi-au iesit 2 eczeme,de alea mici,si nu am folosit crema. Apoi au disparut dupa ce am folosit crema,după aceea,au inceput sa apara pe burta,langa buric,acum se duce in sus si pe picioare, totusi folosesc cremă, sunt speriata, nu ma mananca deloc, iar ele arata ca pitiriazis roz, sa ma ingrijorez sau nu? Vreau doar sa stiu ca nu e ceva periculos

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Ar trebui s amergi la dermatolog, ca nu sunt nici normale si nici sanatose si lasate netrate se pot extinde pe tot corpul.

| Anastasia28esj explică (pentru Violleta2022):

Dar sunt periculoase?

| Violleta2022 a răspuns (pentru Anastasia28esj):

Nu stiu, asta poate sti medicul dermatolog in functie de ce vede el pe pielea ta, fiindca eu nu stiu ce boli sau infectii ai luat tu de la pisicina.