| MarijuanaFanNr1 a întrebat:

Ajutor va rog ieri am picat cu bicicleta in cap cind am sarit pe rampa si mi-am pierdut cunostinta 30 de secunde m-am lovit la cap am jumatate de fata zgariata arcada foarte umflata mana julita pieptul spatele piciorul ma doare coloana gatul am o rugaminte am pus apa oxigenata am rivanol betadina si un unguent bun ce mi se poate intampla grav n-am varsat am fost inconstient 30 de secunde dupaceea ametit confuz si foarte speriat lovitura arata foarte rau si de citeva zile simt ceva la piept ca si cum ar fi ceva acolo un fel de teama app vreau sa mentionez ca nu le-am spus parintilor unde am picat la rampa le-am spus ca am picat ocoling un copilas si am picat pe o piatra ca rampa nu vreau sa merg la doctor mama e doctorita o vorbit cu doctori si eu dat asa ceva cu icili la svarsit niste pastile de anti infectie betadina, rivanol, apa oxigenata si un unguent bun deci va rog ce pot pati ceva grav va rog vreau raspunsuri sincere si adevarate va inplor nu vreau sa stau internat sper ca n-am nimca?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Rockerul23 a răspuns:

Pai nu vad nici un rost sa te internezi.
Ar trebui totusi sa faci un control.
PS.:Intai ar fi trebuit sa inveti sa te dai cu bike-ul mai bine inainte de rampe happy

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

laughing Bietu....fraier.

| Flaviucu a răspuns:

Cred ca ar trebui sa mergi la un doctor, se pare ca ai uitat "virgurile," si "punctele."

| AnnaGabriela a răspuns:

Si mai traiesti sa intrii pe net? sincer, eu nu prea cred asta, daca e chiar cum spui tu...e minciuna...si eu am cazut cu bicicleta si am stat in spital in coma 2 ore si nu eram in stare de nimic.

| MarijuanaFanNr1 explică:

So a[[ [emtri aoa care, a iau la misto dati-mi idul vostru sa va arat ziziana u esti fata fiecare cu constructia lui eu sunt mai rezistent am 84 85 de kg si 1, 76 la 13 ani

| boris6288 a răspuns:

Nu exista solutie mai buna decat un consult medical indifrtrnt cat de frica ti-ar fi cea mai usoara si sigura solutie est Doctorul