| OmuletCornulet a întrebat:

Ajutor vreau sa ma ingras.
PS:Mi-e rusine deja sa fiu asa slab sad
Cum as putea sa ma ingras?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti inca in plina dezvoltare fizica.
Intr-adevar, ar fi de preferat sa ai macar 50 kg.
Ai putea sa iti faci niste analize pentru a vedea daca totul este in regula cu organismul tau. Daca analizele arata ca nu este nicio problema care iti afecteaza greutatea, inseamna ca aceasta este constitutia ta, deocamdata, pana te mai dezvolti.
Eu iti recomand Spirulina, un supliment natural care te ajuta sa te dezvolti.
De asemenea, ai putea discuta cu un nutritionist.
Multa sanatate!

5 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Shaorma

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu ai mentionat varsta, inaltimea si greutatea...
Fa-ti analizeze pentru a descoperi o posibila cauza medicala a greutatio scazute.
Ai dat prea putine detalii. De exemplu, pofta de mancare ai?

| OmuletCornulet explică (pentru anonim_4396):

Varsta de 14 ani, inaltime 1, 70, am 45 kg

| anonim_4396 a răspuns (pentru OmuletCornulet):

Esti inca in plina dezvoltare fizica.
Intr-adevar, ar fi de preferat sa ai macar 50 kg.
Ai putea sa iti faci niste analize pentru a vedea daca totul este in regula cu organismul tau. Daca analizele arata ca nu este nicio problema care iti afecteaza greutatea, inseamna ca aceasta este constitutia ta, deocamdata, pana te mai dezvolti.
Eu iti recomand Spirulina, un supliment natural care te ajuta sa te dezvolti.
De asemenea, ai putea discuta cu un nutritionist.
Multa sanatate!

| PumpkinDoll a răspuns:

Vei ca-i foarte ''cool'' sa fi gras, sa ai o gusa mare si barbie dubla, stii cum intorc fete capul dupa tine? Daca te simti bine, nu ti-e rau, n-ai nici o problema de sanatate, ramai asa.Sau du-te la sala si devolta masa musculara.De ce dracu ai vrea sa te ingrasi? Depinde acum cat de slab esti tu, ce inseamna pentru tine gras.

| Victoria18 a răspuns:

Mananci cel puţin un meniu MC Donald`s pe zi.