| Andreiii19 a întrebat:

Ajutorr!
De dimineata am simtit un dinte, care cred ca se clatina usor sad
Nu am nici o carie si totul pare ok.
Ar putea cadea chiar daca am 15 ani!? sad

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| malvinacroft a răspuns:

Toti dintii trebuie sa se clatine putin, imperceptibil, niciunul nu e fix, ca in beton. Compara-l si cu ceilalti dinti. Si oricum, merita sa mergi la dentist la o consultatie si atat.

| Andreiii19 explică (pentru malvinacroft):

Am luat o pasta de dinti parodontax pentru gingii si vad ca si-a revenit aproape de tot big grin

5 răspunsuri:
| Anonimuserr a răspuns:

Păi va cădea în viitorul apropiat să fi sigur. Din moment ce se clatină va cădea. Nu e dinte de lapte nu?

| Andreiii19 explică:

Nu este dinte de lapte crying
Simt ca se misca foarte usor cand inchid gura sad

| Andreiii19 explică:

WTF!? Nu il mai simt cand inchid gura dar daca il ating cu limba tot am senzatia ca se misca usor! straight face straight face

| elizabetha23 a răspuns:

Pai va cadea in curand asa ca nu ai de ce sa te ingrijorezi doar daca ti-a mai cazut odata atunci ar trebui sa te duci la un stomatolog sa vedeti care e problema